GHETALDUS OPTIKA - POPUST 20%

Obavještavamo članove IPA da je Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje s renomiranom tvrtkom GHETALDUS OPTIKA ugovorio popust za članove IPA u visini od 20% na njihove proizvode (dioptrijske i sunčane naočale, kontaktne leće i dr.) uz besplatnu kontrolu vida u svim poslovnicama na području Republike Hrvatske. Popis poslovnica GHETALDUS OPTIKE možete naći na linku: https://www.ghetaldus.hr/group/10/Poslovnice

Popust se ne odnosi na proizvode koji su već na popustima ili na akciji.

Članovi IPA prilikom kupnje dužni su dokazati status članstva predočenjem važeče članske iskaznice na kojoj je oznaka tekuće godine. Iznimno do kraja veljače tekuće godine važaće su iskaznice od protekle godine.

 

 

SPORTSKI SUSRETI ZA DAN POLICIJE 2021

U sklopu aktivnosti povodom obilježavanja "Dana policije 2021." i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje i Policijska uprava krapinsko-zagorska, uz potporu Nacionalnog sindikata policije i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a organizirali su sportski susret zaposlenika Policijske uprave krapinsko-zagorske i umirovljenih djelatnika MUP-a (članova IPA).


Sportski dio susreta obilježen je u natjecanju u malom nogometu, gađanju zračnom puškom i pikadu, dok je malonogometni turnir odigran kao IV. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“, u spomen na prerano preminulog člana IPA i kolegu koji se cijeli život bavio sportom.

U sportskim susretima postignuti su slijedeći rezultati:

MALI NOGOMET - poredak

 1. PPrP Krapina
 2. PP Krapina
 3. PGP Macelj
 1. Najbolji golman – Dominik Ravančić (PPrP Krapina)
 2. Najatraktivniji golman – Matea Šolman (PP Pregrada)
 3. Najbolji strijelac – Antonio Rihtar (PGP Macelj)
 4. Najbolji igrač – Kristijan Osredečki (PPrP Krapina)

 

ZRAČNA PUŠKA – ŽENE

 1. Dragica Šilipetar (IJP Zlatar)
 2. Snježana Škudar (SZIUP PUKZ)
 3. Maja Posilović (PP Krapina)

 

ZRAČNA PUŠKA- MUŠKI

 1. Mladen Staniša (OKC PU KZ)
 2. Tihomir Kolar (umirovljenik)
 3. Danijel Gredičak (PP Donja Stubica)

 

PIKADO – ŽENE

 1. Božica Čiček (PP Zabok)
 2. Mirjana Mikuljan (PP Zabok)
 3. Sanja Očić (Ured načelnika PUKZ)

 

PIKADO – MUŠKI

 1. Robert Grilec (SKP PUKZ)
 2. Ivan Tresk (PP Donja Stubica)
 3. Bojan Vincelj (SKP PUKZ)

 

Sportski susreti, makar u međusobnom rivalstvu za postizanjem najboljih rezultata održani su u duha prijateljstva i zajedništva uz krilaticu „Servo per amikeco“ (služiti kroz prijateljstvo). Kao najatraktivnija ekipa u malom nogometu bila je ekipa PP Pregrada koja je na golu imala ženu, našu kolegicu Mateu Šolman koja se grčevito borila da obrani i najžešće udarce upućene prema njezinom golu. Ipak, kao pobjednik IV. memorijalnog turnira „Branko Zubić – Ćup“ bila je ekipa postaje prometne policije Krapina koja je u finalu savladala ekipu policijske postaje Krapina.

Druženje sudionika sportskog dijela susreta održano je u prostorijama restorana KTC Zabok, čije osoblje se pobrinulo da svojim delicijama upotpuni slavljeničko raspoloženje povodom Dana policije.

Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način doprinijeli da u ovim složenim uvjetima zbog epidemiološke situacije ovaj susret prođe u najboljem redu i na zadovoljstvo onih koji su obilježavali svoj dan, Dan policije.

 SLIKE: 

POTRES BANOVINA - HUMANOST NA DJELU

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje nastavio je svoj humanitarni rad na području Sisačko-moslavačke županije. Samo tjedan dana nakon prve humanitarne pomoći u hrani i higijenskim potrepštinama ekipa IPA Hrvatsko zagorje s vlasnicima autokuće "Auto-Štagar" iz Marije Bistrice Mirom Štagar i Nikolinom Šestak Štagar usrećila je obitelj Stjepana Prašnjaka iz Strašnika, koja ima 12ero djece, donacijom jednog putničkog automobila. Jedan dio mnogobrojne skromne obitelji okupio se kod primopredaje vozila, a suzama su potvrdili svoju zahvalnost za primljenu donaciju. Doniran im je automobil Hunday Getz iz 2009. godine u jako dobrom stanju, prethodno servisiran i registriran do kraja siječnja 2022. godine s punim rezervoarom goriva, prethodno administrativno prenesen na novog vlasnika, na jednog od sinova Stjepana Prašnjaka.

 

Također uz posredovanje i organizaciju Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje stanovnicima Strašnika dovezen je jedan kamion građevnisnkog materijala, crijepa i krovnih letvi koje su prikupili građani Oroslavja i vlasnik poduzeća ZGR Posavec d.o.o. Dražen Posavec iz Oroslavja. Istim kamionom prebačen je jedan stambeni kontenjer za potrebe obitelji Tomislava Stanić iz Strašnika te je postavljen na za to pripremljeno mjesto u dvorištu kuće.

Odlaskom s područja pogođenog strašnim potresom ponovno su bila ispunjena srca svih sudionika ove akcije jer smo po drugi puta pomogli potrebitima uz poruku "Banovino vraćamo se opet".

I nadalje će ovaj klub poduzimati aktivnosti da se pomogne ljudima na potresom pogođenom području jer bez tuđe pomoći ti ljudi ne mogu opstati.

Pratite nas do novog poziva za uključivanje u akciju za priklupljanje potrebite pomoći. 

 

Running sports | Nike SB

POMOĆ SISAČKO-MOSLAVAČKOJ ŽUPANIJI

Međunarodno policijsko udruženje, Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje uz potporu svojih članova te zaposlenika policijske uprave Krapinsko zagorske, Nacionalnog sindikata policije - podružnice PU Krapinsko zagorske, zaposlenika trgovačkog lanca KTC Križevci - poslovnica Zabok i građana odazvala se u humanitarnu akciju za prikupljanje i dostavu pomoći stradalima u potresu na području Sisačko moslavačke županije. U svega 3 sata akcije kod zgrade PU krapinsko-zagorske u Zaboku i kod policijske postaje Krapina prikupljeno je oko 2 tone robe uglavnom hrane, higijenskih potrepština, nešto odjeće, toplih pokrivača i dr. što su članovi IPA kluba IPA Hrvatsko zagorje sa dva kombi vozila i velikom prikolicom prevezli na područje Sisačko moslavačke županije.

Jedan dio pomoći istovaren je u prostorijama policijske postaje Sisak za potrebe ugroženih policijskih službenika u potresu s područja policijskih postaja Siska, Petrinje, Gline i dr.

Manji dio pomoći dodijeljen je izravno građanima na ulasku u grad Petrinja, a ostatak, veći dio pomoći u suradnji sa policijskim kapelanom don Ivanom Borić iz policijske kapelanije svetog Kvirina Sisačkog dodijeljena je mještanima naselja Strašnik koje je u samom epicentru strašnog potresa i gdje su mještani pretrpjeli ogromne štete.

STRAŠNIK

Emocije i dojmovi onih koji su sudjelovali u ovoj maloj, ali od srca velikoj akciji, mogli su se vidjeti prilikom prolaska kroz mjesta sa stravičnim prizorima.

Zahvaljujemo se svima koji su se nesebično odazvali našem apelu. Nevjerojatno, ali u Zabok kod policijske uprave pomoć je dovezlo i nekoliko automobila sa slovenskim registarskim oznakama.

Posebno hvala policijskim službenicima iz policijskog koridora Marku Belošević i Dragi Lihtar koji su nas cijelo vrijeme pratili i pomogli u pronalasku mjesta u koje smo pomoć dostavljali, a pri tome su zanemarili svoje radno vrijeme i vrijeme za pauzu.

Ovom prilikom molimo sve koji se ovog trena uključuju u prikupljanje pomoći da su za sada najpotrebniji šatori, kamp kućice, najlon za privremeno pokrivanje krovova radi zaštite imovine koja se još može spasiti od propadanja, grijalice, agregati i građevinski materijal.

Neka nitko ne zaboravi da je bolje pomagati drugima nego sam pomoć tražiti ili očekivati!

 

buy shoes | Nike Dunk Low Disrupt Pale Ivory - Grailify

BICIKLIJADA U SPOMEN VANJI CAREKU

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje bio je suorganizator biciklijade Selnica - Gusakovec koju je organizirala Turistička zajednica Marija Bistrica u spomen na smrtno stradalog policijskog službenika Vanju Carek koji je bio dugogodišnji član ovog kluba. Na biciklijadu se odazvao određeni broj članova kluba, među kojima i predsjednik kluba Stjepan Šalamon, te zamjenik predsjednika Kristijan Buzina (koji su među prvima ušli u cilj) i nekoliko članova Upravnog odbora. Kotizaciju za članove kluba snosio je klub sukladno odluci Upravnog odbora, a sva sredstva prikupljena od kotizacija, od svih sudionika,  donirana su obitelji poginulog policijskog službenika.

1

3

4

6

7

Biciklijada je bila odlično organizirana, uz poštivanje preporuka i mjera za sprečavanje širenja pandemije COVID-19. Na trasi kretanja organizirane su dvije okrijepe, a na zavšetku ručak za sve sudionike.

5

Prije početka biciklijade delegacija Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje, policijske postaje Donja Stubica i turističke zajednice Marija Bistrica na grobu Vanje Carek zapalili su svijeće.

 2

 

 

bridge media | Nike Air Max 270

ČLANOVI IPA HRVATSKO ZAGORJE NA UČKI

Planinarska ekspedicija članova RK IPA Hrvatsko zagorje, na čelu s načelnikom PU krapinsko-zagorske Robertom Pavić i njegovim zamjenikom Željkom Košutićem te ostalim članovima kluba proteklog vikenda uputila se na osvajanje naviših vrhova Parka prirode Učka, Vojaka (1401 m) i  Veli Planik (1272 m).

Park prirode Učka prostrano je prirodno ili dijelom kultivirano područje kopna i/ili mora velike bioraznolikosti i/ili georaznolikosti, s vrijednim ekološkim obilježjima, naglašenim krajobraznim i kulturno-povijesnim vrijednostima. Park prirode ima i znanstvenu, kulturnu, odgojno-obrazovnu te rekreativnu namjenu. Upravo rekreativna namjera nakon restrikcija zbog epidemioloških mjera izmamila je našu neumornu planinarsku ekipu IPA Hrvatsko zagorje na cjelodnevno pješačenje da bi nakon osvajanja najvišeg vrha Vojaka s razglednog tornja - vidikovca uživali u prekrasnom pogledu na Istru, Riječki zaljev, sjeverni Jadran s otocima, Gorski kotar, Velebit, Ćićariju, Trščanski zaljev, Julijske Alpe i Dolomite.

Za potrebe izleta koristli su resurese u vlasništvu i na trošak kluba sukladno utvrđenim pravilima. Kao i uvjek do sada zanimljivosti s izleta objavili su na svojim facebook stranicama.

 

affiliate tracking url | Sneakers

ČLANOVI IPA HRVATSKO ZAGORJE NA PLITVIČKIM JEZERIMA

Proteklog vikenda članovi RK IPA Hrvatsko zagorje, inače policijski službenici PGP Macelj posjetili su Nacionalni park Plitvička jezera koji svojom iznimno prirodnom ljepotom privlači posjetitelje s cijelog svijeta. To je bio prvi izlet članova IPA Hrvatsko zagorje nakon ograničenja zbog korona virusa. Ekipa je zaslužila malo odmora nakon napornih zadaća koje su u vrijeme epidemioloških mjera morali provoditi.

Na povratku su posjetili i nezaobilazne Rastoke, a sam naziv mjesta govori da se neke rastače..., a to je rijeka Slunjčica koja se preko sedrenih stijena ulijeva u rijeku Koranu...(rastače se i nešto drugo, haha..)

S lijepog izleta ekipa je objavila više zanimljivih fotografija na svojim facebook stranicama s porukom, do sljedečeg puta. Naravno za potrebe individualnog izleta koristili su kombi vozilo u vlasništvu kluba koji je pokrio i troškove putovanja sukladno pravilima.

bridgemedia | adidas NMD R1 FX6794 FX6795 Release Date - nmd legion ink goat costume ideas for boys

IPA HRVATSKO ZAGORJE OTVORILA SKIJAŠKU SEZONU 2019/20

Ekipa Regionalnog kluba IPAHrvatsko zagorje otvorila je skijašku sezonu 2019/20. u austrijskom Gerlizenu. Šesteročlana ekipa sudjelovala je trodnevnom aranžmanu kojeg je organizirao skijaški klub ZASKI. Bila je to prilika za druženje cijele ekipe u aktivnom odmoru, a posebno na dan uoči dolaska u penthausu hotela Legendar pored jezera Ossiacher See.

Zahvaljujemo se ZASKI klubu na izvrsnoj organizaciji, a koristimo priliku da pozovemo sve skijaše i druge članove IPA kluba Hrvatsko zagorje da se organiziraju i odu na neke od zimskih radosti. Na raspolaganju stoje dva kombi vozila u vlasništvu kluba, a propozicije korištenja već su od ranije poznate.

 

 

Nike footwear | Air Jordan 1 High University Blue Hoodie to Match

OBILJEŽEN DAN POLICIJE 2019.

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje u suradnji s Policijskom upravom krapinsko-zagorskom te uz potporu Nacionalnog sindikata policije i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a u sklopu aktivnosti povodom obilježavanja "Dana policije 2019." i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila organizirali su sportski, svečani i zabavni dio susreta članova IPA i drugih zaposlenika PU krapinsko-zagorske. Sportski dio susreta obilježen je u natjecanju u malom nogometu, gađanju zračnom puškom, pikadu te u igranju belota.

Malonogometni turnir odigrao se kao III. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“ u spomen na prerano preminulog člana IPA i kolegu koji se cijeli život bavio sportom.

Nogometnim ekipama iz ustrojstvenih jedinica PU krapinsko-zagorske pridružila se ekipa pravosudne policije Ministarstva pravosuđa, pod vodstvom Gorana Zubić, (sin Branka Zubić) a koji su bili gosti organizatorima.

U sportskom natjecanju postignuti su slijedeći rezultati, (po redoslijedu rezultata):

MALONOGMETNI TURNIR (II. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“)

 1. PRAVOSUĐE – ZATVOR ZAGREB
 2. PGP MACELJ
 3. PPP KRAPINA

NAJBOLJI GOLMAN – Antonio Radanović - Zatvor Zagreb

NAJBOLJI STRIJELAC – Kristijan Osredečki - PPP Krapina

NAJBOLJI IGRAČ – Goran Zubić – Zatvor Zagreb

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (MUŠKI)

 1. Mladen Staniša - PU KZ
 2. Dejan Mladenović - umirovljenik
 3. Silvije Vidaček – Zatvor Zagreb

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (ŽENE)

 1. Maja Posilović - PP Krapina
 2. Snježana Škudar - PU KZ
 3. Kristina Stančić - PP Krapina

PIKADO (MUŠKI)

 1. Vincelj Damir - Zatvor Zagreb
 2. Željko Hlupić - PU KZ (Služba policije)
 3. Petrić Tomo (Zatvor Zagreb) i Davor Rogina (PU KZ – SKP)

PIKADO (ŽENE)

 1. Maja Haban  - PP Zabok
 2. Martina Kolarić - PU KZ (SKP)
 3. Sanja Galić - PP Klanjec

 "BELOT" (MJEŠOVITO)

 1. Tome Petrić i Robert Ivanjko - Zatvor Zagreb
 2. Darko Pavlinić i Mladen Ježek - PP Klanjec
 3. Matea Šolman i Matija Mirt - PP Pregrada

Zlatna, srebrna i brončana priznanja, pehare i medalje za osvojene rezultate u sportskom natjecanju pobjednicima su dodijelili zamjenik načelnika PU krapinsko-zagorske Robert Pavić, predsjednik IPA kluba Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon i zamjenik predsjednika IPA Hrvatsko zagorje Kristijan Buzina.

U svečanom dijelu obilježavanja „Dana policije 2019.“, nakon hrvatske himne i odane počasti minutom šutnje za sve stradale i umrle pripadnike MUP-a, okupljenima se u sali restorana KTC-a obratili su se predsjednik Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon, načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car te gradonačelnik grada Zaboka Ivan Hanžek koji su tom prilikom svima čestitali "Dan policije".  

Svečanom dijelu obilježavanja "Dana policije" uz preko dvjesto zaposlenika i umirovljenih pripadnika MUP-a bili su prisutni i zamjenik načelnika PU Robert Pavić, voditelji službi iz PU, načelnici postaja, drugi rukovoditelji svih razina te kao gosti iz Ministarstva pravosuđa odazvali su se upravitelj zatvora Zagreb Damir Ćumpek, načelnik zatvora Anto Aščić.

Druženje je trajalo do večernjih sati uz poznatu krilaticu „Servo per amikeco“ – (služiti kroz prijateljstvo) uz poruku, vidimo se i naredne godine!

Povodom „Dana policije“ RK IPA Hrvatsko zagorje za sve svoje članove osigurao je majice s logotipom kluba koje su se dijelile prisutnim članovima za vrijeme druženja, a ostalim članovima majice će se podijeliti u narednom razdoblju.

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje još jednom se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način doprinijeli u organizaciji i realizaciji programa obilježavanja „Dana policije“, a isto tako se zahvaljuje na velikom odazivu članstva IPA i drugih pripadnika MUP-a.

 

Nike Sneakers Store | Women's Designer Sneakers - Luxury Shopping

Kontakt podaci

IPA Hrvatsko zagorje

Adresa: Matije Gupca 53, 49210 Zabok
OIB 37688614365
MB 1483854
ŽIRO RAČUN: IBAN: HR4323400091110716482, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnička cesta 50, 1000 Zagreb (RH)
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Facebook

Brojač posjeta

0493753
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Sveukupno
53
211
678
5073
493753

Online (15 minutes ago):1
one guest

Your IP:44.200.194.255