OBILJEŽEN DAN POLICIJE 2019.

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje u suradnji s Policijskom upravom krapinsko-zagorskom te uz potporu Nacionalnog sindikata policije i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a u sklopu aktivnosti povodom obilježavanja "Dana policije 2019." i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila organizirali su sportski, svečani i zabavni dio susreta članova IPA i drugih zaposlenika PU krapinsko-zagorske. Sportski dio susreta obilježen je u natjecanju u malom nogometu, gađanju zračnom puškom, pikadu te u igranju belota.

Malonogometni turnir odigrao se kao III. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“ u spomen na prerano preminulog člana IPA i kolegu koji se cijeli život bavio sportom.

Nogometnim ekipama iz ustrojstvenih jedinica PU krapinsko-zagorske pridružila se ekipa pravosudne policije Ministarstva pravosuđa, pod vodstvom Gorana Zubić, (sin Branka Zubić) a koji su bili gosti organizatorima.

U sportskom natjecanju postignuti su slijedeći rezultati, (po redoslijedu rezultata):

MALONOGMETNI TURNIR (II. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“)

 1. PRAVOSUĐE – ZATVOR ZAGREB
 2. PGP MACELJ
 3. PPP KRAPINA

NAJBOLJI GOLMAN – Antonio Radanović - Zatvor Zagreb

NAJBOLJI STRIJELAC – Kristijan Osredečki - PPP Krapina

NAJBOLJI IGRAČ – Goran Zubić – Zatvor Zagreb

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (MUŠKI)

 1. Mladen Staniša - PU KZ
 2. Dejan Mladenović - umirovljenik
 3. Silvije Vidaček – Zatvor Zagreb

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (ŽENE)

 1. Maja Posilović - PP Krapina
 2. Snježana Škudar - PU KZ
 3. Kristina Stančić - PP Krapina

PIKADO (MUŠKI)

 1. Vincelj Damir - Zatvor Zagreb
 2. Željko Hlupić - PU KZ (Služba policije)
 3. Petrić Tomo (Zatvor Zagreb) i Davor Rogina (PU KZ – SKP)

PIKADO (ŽENE)

 1. Maja Haban  - PP Zabok
 2. Martina Kolarić - PU KZ (SKP)
 3. Sanja Galić - PP Klanjec

 "BELOT" (MJEŠOVITO)

 1. Tome Petrić i Robert Ivanjko - Zatvor Zagreb
 2. Darko Pavlinić i Mladen Ježek - PP Klanjec
 3. Matea Šolman i Matija Mirt - PP Pregrada

Zlatna, srebrna i brončana priznanja, pehare i medalje za osvojene rezultate u sportskom natjecanju pobjednicima su dodijelili zamjenik načelnika PU krapinsko-zagorske Robert Pavić, predsjednik IPA kluba Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon i zamjenik predsjednika IPA Hrvatsko zagorje Kristijan Buzina.

U svečanom dijelu obilježavanja „Dana policije 2019.“, nakon hrvatske himne i odane počasti minutom šutnje za sve stradale i umrle pripadnike MUP-a, okupljenima se u sali restorana KTC-a obratili su se predsjednik Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon, načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car te gradonačelnik grada Zaboka Ivan Hanžek koji su tom prilikom svima čestitali "Dan policije".  

Svečanom dijelu obilježavanja "Dana policije" uz preko dvjesto zaposlenika i umirovljenih pripadnika MUP-a bili su prisutni i zamjenik načelnika PU Robert Pavić, voditelji službi iz PU, načelnici postaja, drugi rukovoditelji svih razina te kao gosti iz Ministarstva pravosuđa odazvali su se upravitelj zatvora Zagreb Damir Ćumpek, načelnik zatvora Anto Aščić.

Druženje je trajalo do večernjih sati uz poznatu krilaticu „Servo per amikeco“ – (služiti kroz prijateljstvo) uz poruku, vidimo se i naredne godine!

Povodom „Dana policije“ RK IPA Hrvatsko zagorje za sve svoje članove osigurao je majice s logotipom kluba koje su se dijelile prisutnim članovima za vrijeme druženja, a ostalim članovima majice će se podijeliti u narednom razdoblju.

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje još jednom se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način doprinijeli u organizaciji i realizaciji programa obilježavanja „Dana policije“, a isto tako se zahvaljuje na velikom odazivu članstva IPA i drugih pripadnika MUP-a.

 

Nike Sneakers Store | Women's Designer Sneakers - Luxury Shopping Hitovi: 1975

Kontakt podaci

IPA Hrvatsko zagorje

Adresa: Matije Gupca 53, 49210 Zabok
OIB 37688614365
MB 1483854
ŽIRO RAČUN: IBAN: HR4323400091110716482, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnička cesta 50, 1000 Zagreb (RH)
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Facebook

Brojač posjeta

0434341
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Sveukupno
80
66
607
1572
434341

Online (15 minutes ago):2
2 guests

Your IP:3.238.180.174