NOVO PUTNIČKO KOMBI VOZILO IPA HRVATSKO-ZAGORJE

kombi thumb

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje za potrebe svojih članova, kojih ovog trena ima 550, kupio je novi kombi sa 9 sjedala. I dosad je ovaj klub u svojem voznom parku imao dva kombi vozila koja su zbog kilometraže i starosti prodani te je donijeta odluka o nabavci drugog vozila. Kombi vozilo uglavnom se koristi u izletničke svrhe članova kluba i aktivnosti koje klub provodi po principu da klub financira ili sufinancira troškove puta.

Tako je odmah po nabavci prva sedmeročlana ekipa članova kluba otišla u Herceg Novi na međunarodno IPA druženje povodom 55. "Praznika mimoze" kojeg je organizirala IPA Sekcija Crna Gora - Regija Jug.

Želimo da kombi sretno stiže na sva svoja odredišta i da se sretno vrati sa svih putovanja!

Upravni odbor

View the embedded image gallery online at:
https://www.ipa-zagorje.hr/index.php/aktualno#sigProIdbf4aede034

 

 

 

IZBORNA SKUPŠTINA IPA HRVATSKO ZAGORJE

 

 

P O Z I V

NA IZBORNU SKUPŠTINU

REGIONALNOG KLUBA IPA HRVATSKO ZAGORJE

 

            Sukladno Statutu  pozivamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje da se odazovu na IZBORNU SKUPŠTINU koja će se održati dana 22. veljače 2024. godine (četvrtak) s početkom u 15,30 sati u prostorijama restorana KTC Zabok.

Dnevni red:

  1. Izvješće Upravnog i Nadzornog odbora te Suda časti
  2. Financijsko izvješće
  3. Izbor radnih tijela skupštine
  4. Izmjene i dopune Statuta RK IPA Hrvatsko zagorje
  5. Izbori članova za Upravni odbor, Nadzorni odbor, Sud časti, Tajnika i Predsjednika
  6. Prijedlog aktivnosti za 2024. godinu
  7. Razno

Molimo zainteresirane članove za kandidiranje za neke od funkcija u radnim tijelima kluba da svoju kandidaturu iskažu najkasnije dva dana prije Skupštine. Također molimo zainteresirane da prijedlog kandidacijske liste dostave klubu najkasnije dva dana prije održavanja izborne skupštine i to za Upravni odbor - 8 članova, Nadzorni odbor - 3 člana i Sud časti - 3 člana. Nositelj kandidacijske liste ujedno je i kandidat za predsjednika kluba, odnosno predsjednika Upravnog odbora.

Radi logističke pripreme molimo članove da svoj dolazak najave do srijede 21. veljače 2024. godine do 12,00 sati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

            Članovima kluba smatraju se i oni koji su potpisali pristupnice, a još im nisu uručene iskaznice jer su u izradi.

            Servo per amikeco!

 

PREDSJEDNIK

Stjepan Šalamon, mag.crim.

 

Zabok, 12. veljače 2024. godine

 

CROATIA OSIGURANJE - RASKID UGOVORA ... VAŽNO!!!

croatia

Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko-zagorje da je CROATIA OSIGURANJE nakon više godina s 01. siječnja 2024. godine jednostrano raskinulo ugovor s ugovorenim pogodnostima za članove IPA. To je rezultat poslovne politike rečenog osiguranja i prema primljenoj obavijesti raskinuli su ugovore i sa drugim velikim ugovarateljima.

Slijedom toga upućujemo članove IPA da prije sklapanja polica za osiguranje od auto odgovornosti i drugih polica provjere kod više osiguravatelja koja je cijena police za koju su zainteresirani jer se cijene dosta razlikuju. U fazi smo pregovaranja sa drugom osiguravajućom kućom te ćemo obavijestiti naše članove ukoliko uspijemo dobiti ugovor s povoljnijom cijenom za naše članove.

Upravni odbor

ODVJETNIČKE USLUGE

 

Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje da smo započeli suradnju s odvjetničkim uredom Marka Rafaj iz Zagreba kako bi našim članovima pružili što kvalitetniju pravnu zaštitu u situacijama kada im to zatreba.

Odvjetnički ured bavi se svim vrstama prava, a ponajviše građanskim, radnim, upravnim i prekršajnim pravom, a suradnja s odvjetničkim uredom omogućiti će nam bolje ostvarivanje ciljeva i interesa našeg kluba i  našim članovima.

Za dodatne informacije slobodno nam se obratite putem RK IPA Hrvatsko zagorje ili izravno preko odvjetničkog ureda.
 
Detalji o uredu:
Odvjetnički ured Marko Rafaj
Zagreb, Kornatska ulica 1c
mob: 098/604 938
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 

IZBORNA SKUPŠTINA 2023. - NAJAVA

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje do kraja ove 2023. godine održat će IZBORNU SKUPŠTINU te se pozivaju članovi, a posebno oni mladi i ambiciozni koji bi željeli dati svoj doprinos i unijeti novi duh u vodstvo kluba da razmisle o prijedlogu novog Upravnog odbora koji bi dalje nastavio s aktivnostima ovog kluba koji doista ima respektabilnu brojku od 550 članova i zaslužuje nastaviti dalje na čvrstim temeljima.

O datumu održavanja Skupštine blagovremeno ćemo obavijestiti naše članove.

 

 

DAN POLICIJE 2022. - POZIV ČLANOVIMA

I ove godine RK IPA Hrvatsko zagorje u suradnji s PU krapinsko-zagorskom te uz potporu Nacionalnog sindikata policije i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a organizira sportski i svečani dio obilježavanja Dana policije i njezinog zaštitnika Sv. Mihovila.

Pozivamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje da se dana 30.rujna 2022. godine (petak) odazovu na obilježavanje "Dana policije".

Od sportskih disciplina organiziramo:
- V. memorijalni malonogometni turnir "Branko Zubić - Ćup" 
- nova sportska dvorana Zabok ,

gađanje zračnom puškom (muški i ženski) - streljana "Tekstilac" Zabok,

pikado (muški i ženski) - mala sala restorana KTC,

belot (mješoviti parovi) - mala sala restorana KTC-a Zabok.

Okupljanje nogometaša i izvlačenje parova predviđeno je u 07,30 sati u maloj sali restorana KTC Zabok gdje će biti zajutrak i jutarnja kava za natjecatelje. Okupljanje natjecatelja za streljaštvo, pikado i belot predviđeno je iza 08,00 sati također u maloj sali restorana KTC, a nakon doručka počinje natjecanje.

Za najbolje malonogometne ekipe osigurani su pehari i priznanja te statue  za najboljeg strijelca, najboljeg golmana i najboljeg igrača. Za streljaštvo, pikado i belot osigurane su medalje i priznanja.  

Proglašenje pobjednika u sportskim natjecanjima, te svečani dio obilježavanja "Dana policije 2022." uz ručak i zajedničko druženje započinju u 13,30 sati u velikoj sali restorana KTC Zabok.

Molimo umirovljene članove RK IPA Hrvatsko zagorje da svoj dolazak najave Zlatku Štajduhar na broj telefona 098 807 553 kako bi mogli kvalitetnije planirati i organizirati logističku potporu.

Dobrodošli!

 

ČESTITAMO VAM "DAN POLICIJE"

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje pripadnicima policijskih snaga, umirovljenim i aktivnim policijskim službenicima, te svim zaposlenicima Ministarstva unutarnjih poslova upućuje najskrenije čestitke povodom Dana policije i blagdana Sv. Mihovila, zaštitnika policije. Želimo da i nadalje svoju dužnost obavljate časno, savjesno i profesionalno na dobrobit svih naših građana, a oni koji su u mirovini da dugo godina budu zdravi i da uživaju u krugu najdražih.

ŽELJKO ANTONIĆ (1968.-2021.) - OBAVIJEST O SMRTI

Duboko potreseni, s velikom nevjericom i tugom obavještavamo vas da nas je nakon iznenadne bolesti srca, popraćene sa zarazim virusom COVID-19  zauvijek napustio još jedan član IPA kluba Hrvatsko zagorje Željko Antonić, rođen 21.02.1968. godine. Željko je bio umirovljeni policajac koji je gotovo cijeli radni vijek proveo u PP Pregrada, hrvatski branitelj i sudionik Domovinskog rata. Bio je zaljubljenik u golubove kojima je posvećivao sve svoje slobodno vrijeme te je bio i predsjednik Udruge uzgajatelja malih životinja "Zagorje". Iza sebe je ostavio suprugu i dva sina.

Posljednji ispraćaj Željka Antonić biti će dana 26. travnja 2021. godine u 16,00 sati na mjesnom groblju u Desiniću.

Velika i iskrena sućut obitelji!

 

 

BRANKO IVANJEK "MAKS" - OBAVIJEST O SMRTI

Duboko potreseni, s velikom nevjericom i tugom obavještavamo vas da nas je danas u posljepodnevnim satima iznenada napustio još jedan kolega i član IPA kluba Hrvatsko zagorje Branko Ivanjek "Maks", rođen 15.11.1970. godine. Radio je kao kriminalistički tehničar u policijskoj upravi Krapionsko-zagorskoj, a prije toga u PP Krapina. Iznimno nadaren čovjek za crtanje, pun mašte i dobrote, zaljubljenik u lov, izvrstan strijelac, s dušom uređivao "kutak za trenutak" kako je on nazvao prostor za druženje prijatelja i kolega u kojem je sam sagradio svoju pečenjaru. 

Obavijest o sprovodu objavit ćemo čim saznamo pojedinosti.

"Maks" hvala Ti za sve dobro i laka ti ova Hrvatska gruda.

Velika i iskrena sućut obitelji!

 

 

Sports News | Asics x Andersson Bell Gel 1090 Grey - 1203A115-025

Kontakt podaci

IPA Hrvatsko zagorje

Adresa: Matije Gupca 53, 49210 Zabok
OIB 37688614365
MB 1483854
ŽIRO RAČUN: IBAN: HR4323400091110716482, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnička cesta 50, 1000 Zagreb (RH)
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Facebook

Brojač posjeta

0484545
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Sveukupno
10
229
794
3027
484545

Online (15 minutes ago):1
one guest

Your IP:44.192.48.196