DAN POLICIJE 2022. - POZIV ČLANOVIMA

I ove godine RK IPA Hrvatsko zagorje u suradnji s PU krapinsko-zagorskom te uz potporu Nacionalnog sindikata policije i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a organizira sportski i svečani dio obilježavanja Dana policije i njezinog zaštitnika Sv. Mihovila.

Pozivamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje da se dana 30.rujna 2022. godine (petak) odazovu na obilježavanje "Dana policije".

Od sportskih disciplina organiziramo:
- V. memorijalni malonogometni turnir "Branko Zubić - Ćup" 
- nova sportska dvorana Zabok ,

gađanje zračnom puškom (muški i ženski) - streljana "Tekstilac" Zabok,

pikado (muški i ženski) - mala sala restorana KTC,

belot (mješoviti parovi) - mala sala restorana KTC-a Zabok.

Okupljanje nogometaša i izvlačenje parova predviđeno je u 07,30 sati u maloj sali restorana KTC Zabok gdje će biti zajutrak i jutarnja kava za natjecatelje. Okupljanje natjecatelja za streljaštvo, pikado i belot predviđeno je iza 08,00 sati također u maloj sali restorana KTC, a nakon doručka počinje natjecanje.

Za najbolje malonogometne ekipe osigurani su pehari i priznanja te statue  za najboljeg strijelca, najboljeg golmana i najboljeg igrača. Za streljaštvo, pikado i belot osigurane su medalje i priznanja.  

Proglašenje pobjednika u sportskim natjecanjima, te svečani dio obilježavanja "Dana policije 2022." uz ručak i zajedničko druženje započinju u 13,30 sati u velikoj sali restorana KTC Zabok.

Molimo umirovljene članove RK IPA Hrvatsko zagorje da svoj dolazak najave Zlatku Štajduhar na broj telefona 098 807 553 kako bi mogli kvalitetnije planirati i organizirati logističku potporu.

Dobrodošli!

 

ČESTITAMO VAM "DAN POLICIJE"

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje pripadnicima policijskih snaga, umirovljenim i aktivnim policijskim službenicima, te svim zaposlenicima Ministarstva unutarnjih poslova upućuje najskrenije čestitke povodom Dana policije i blagdana Sv. Mihovila, zaštitnika policije. Želimo da i nadalje svoju dužnost obavljate časno, savjesno i profesionalno na dobrobit svih naših građana, a oni koji su u mirovini da dugo godina budu zdravi i da uživaju u krugu najdražih.

ŽELJKO ANTONIĆ (1968.-2021.) - OBAVIJEST O SMRTI

Duboko potreseni, s velikom nevjericom i tugom obavještavamo vas da nas je nakon iznenadne bolesti srca, popraćene sa zarazim virusom COVID-19  zauvijek napustio još jedan član IPA kluba Hrvatsko zagorje Željko Antonić, rođen 21.02.1968. godine. Željko je bio umirovljeni policajac koji je gotovo cijeli radni vijek proveo u PP Pregrada, hrvatski branitelj i sudionik Domovinskog rata. Bio je zaljubljenik u golubove kojima je posvećivao sve svoje slobodno vrijeme te je bio i predsjednik Udruge uzgajatelja malih životinja "Zagorje". Iza sebe je ostavio suprugu i dva sina.

Posljednji ispraćaj Željka Antonić biti će dana 26. travnja 2021. godine u 16,00 sati na mjesnom groblju u Desiniću.

Velika i iskrena sućut obitelji!

 

 

BRANKO IVANJEK "MAKS" - OBAVIJEST O SMRTI

Duboko potreseni, s velikom nevjericom i tugom obavještavamo vas da nas je danas u posljepodnevnim satima iznenada napustio još jedan kolega i član IPA kluba Hrvatsko zagorje Branko Ivanjek "Maks", rođen 15.11.1970. godine. Radio je kao kriminalistički tehničar u policijskoj upravi Krapionsko-zagorskoj, a prije toga u PP Krapina. Iznimno nadaren čovjek za crtanje, pun mašte i dobrote, zaljubljenik u lov, izvrstan strijelac, s dušom uređivao "kutak za trenutak" kako je on nazvao prostor za druženje prijatelja i kolega u kojem je sam sagradio svoju pečenjaru. 

Obavijest o sprovodu objavit ćemo čim saznamo pojedinosti.

"Maks" hvala Ti za sve dobro i laka ti ova Hrvatska gruda.

Velika i iskrena sućut obitelji!

 

 

Sports News | Asics x Andersson Bell Gel 1090 Grey - 1203A115-025

POTRES PETRINJA - POMOĆ

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje poziva svoje članove i sve ostale pripadnike MUP-a da se ukljuće u pružanje pomoći stradalom stanovništvu u potresu na području Petrinje i okolice. Klub ima na raspolganju dva kombi voilzila u kojim može putovati maksimalno 17 osoba i stavit ćemo ih na raspolaganje uz potrebnu logističku potporu.

Stupili smo u vezu s predsjednikom regionalnog kluba IPA Sisačko moslavačka, a u toku dana stupit ćemo u kontakt i s ostalim službama od kojih ćemo tražiti usmjerenje gdje, kome i na koji način možemo pomoći.

Molimo da pratite našu facebook stranicu na kojoj ćemo slati obavijesti o aktualnim novostima, a sve koji posjećuju facebook stranicu da dijele sadržaj kako bi u datom trenutku mogli prenjeti zainteresiranima kakav oblik pomoći treba.

 

Budimo solidarni!

 

Upravni odbor

 

 

 

Nike footwear | Air Max

MARIO TUŠEK OBAVIJEST O SMRTI

Obavještavamo IPA prijatelje i sve druge koji su poznavali našeg dugogodišnjeg člana, našeg prijatelja i kolegu Maria Tušek (53) da nas je danas zauvijek napustio nakon neuspješne borbe s posljedicama koronavirusa. Punih mjesec dana trajala je agonija, nevjerica i borba medicinskog osoblja, njegove obitelji i prijatelja koji su mu pokušali pomoći kako bi mu ponovno mogli stisnuti ruku i čestitati mu na još jednoj životnoj pobjedi. Nažalost, ovu bitku je izgubio on, ali i svi mi i zato smo tužni. Tužni smo jer je imao samo 53 godine, a bio je tako vedar, pun života, pun snage i volje,...uskoro je trebao dobiti prvo unuče, nije to doživio.

Obitelji želimo iskrena sućut, a svima koji će vidjeti ovu objavu poručujemo, štitimo jedni druge, opaka bolest koja se nadvila nad nama nije farsa, ona uzima naše živote i ne pita koliko godina imamo i dali smo do sada bili zdravi. 
Mario, neka ti je laka ova hrvatska gruda!
Veliko Ti HVALA za svaki osmjeh, svaku šalu, svaku toplu i lijepu riječ, hvala Ti za sve. 
 
 
Running sports | 【国内4月24日発売予定】ナイキ ウィメンズ エア アクア リフト 全2色 - スニーカーウォーズ

ČESTITAMO "DAN POLICIJE"

 

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje pripadnicima policijskih snaga, umirovljenim i aktivnim policijskim službenicima, te svim zaposlenicima Ministarstva unutarnjih poslova upućuje najskrenije čestitke povodom Dana policije i blagdana Sv. Mihovila, zaštitnika policije. Želimo da i nadalje svoju dužnost obavljate časno, savjesno i profesionalno na dobrobit svih naših građana.

 

 

Upravni odbor

bridge media | adidas Yeezy Boost 350

ODGODA SKUPŠTINE IPA HRVATSKO ZAGORJE

Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje da se zbog sprečavanja širenja korona virusa do daljnjeg odgađa održavanje redovne godišnje izvještajne sklupštine koja se prema planu trebala održati 28. ožujka 2020. godine.

 

 

latest Nike release | New Balance 530 "White" MR530SG - MR530SG

ODGODA MEĐUNARODNOG IPA SUSRETA - OBAVIJEST

Poštovani IPA prijatelji,
 
Sa žaljenjem obavještavamo pozvane IPA klubove i naše članove kako smo zbog nastale epidemiološke situacije u svijetu prisiljeni odgoditi planirani Međunarodni IPA susret - Zabok 2020. pod motom "Prevencija bez granica" koji se trebao održati od 27. do 29.03.2020. godine u organizaciji IPA Hrvatsko zagorje.
 
Zahvaljujemo svim klubovima koji su već dostavlili prijavnice kao i onima koji su to planirali učiniti ali u interesu prevencije zdravlja odgoda je bila nužna.
 
Upravni odbor
 
 
latest jordans | blush pink adidas superstars suede red white Mid Light Smoke Grey - Grailify

Kontakt podaci

IPA Hrvatsko zagorje

Adresa: Matije Gupca 53, 49210 Zabok
OIB 37688614365
MB 1483854
ŽIRO RAČUN: IBAN: HR4323400091110716482, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnička cesta 50, 1000 Zagreb (RH)
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Facebook

Brojač posjeta

0388194
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Sveukupno
68
63
3377
6605
388194

Online (15 minutes ago):5
5 guests

Your IP:3.236.47.240