"DAN POLICIJE 2018."

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje u suradnji s Policijskom upravom krapinsko-zagorskom te uz potporu Nacionalnog sindikata policije i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a u sklopu aktivnosti povodom obilježavanja "Dana policije 2018." i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila organizirali su sportski, svečani i zabavni dio susreta članova IPA i drugih zaposlenika PU krapinsko-zagorske. Sportski dio susreta obilježen je u takmičenju u malom nogometu, gađanju zračnom puškom, pikadu te u igranju belota.

Malonogometni turnir odigrao se kao II. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“ u spomen na prerano preminulog člana IPA i kolegu koji se cijeli život bavio sportom.

Nogometnim ekipama iz ustrojstvenih jedinica PU krapinsko-zagorske pridružila se ekipa pravosudne policije Ministarstva pravosuđa, pod vodstvom Gorana Zubić, (sin Branka Zubić) a koji su bili gosti organizatorima.

U sportskom takmičenju postignuti su slijedeći rezultati, (po redoslijedu rezultata):

MALONOGMETNI TURNIR (II. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“)

 1. PGP Macelj
 2. Policijska postaja Krapina
 3. IJP Zlatar

NAJBOLJI GOLMAN - Damjan Vešligaj - PGP Macelj

NAJBOLJI STRIJELAC - Kristijan Buzina - PP Krapina

NAJBOLJI IGRAČ - Marko Martinić - PGP Macelj

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (MUŠKI)

 1. Mladen Staniša - PU KZ
 2. Mario Hrastinski - PP Zabok
 3. Dejan Mladenović - umirovljenik

PIKADO (MUŠKI)

 1. Željko Hlupić - PU KZ
 2. Davor Rogina - PU KZ
 3. Danijel Gredičak - PP Donja Stubica

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (ŽENE)

 1. Snježana Škudar PU KZ
 2. Jadranka Paradi - PP Zl. Bisttrica
 3. Dragica Šilipetar - IJP Zlatar

PIKADO (ŽENE)

 1. Ivanka Hrastinski - PU KZ
 2. Ivana Hajnić - Franjčec - PU KZ
 3. Zorica Orlić - PU KZ

 "BELOT" (MJEŠOVITO)

 1. Zdravko Iveković - Josip Bartolović - umirovljenici)
 2. Zdravko Slivar - Ivan Tkalčević Vdović - PP Donja Stubica
 3. Branko Bratković - Franjo Mikulec - umirovljenici

Zlatna, srebrna i brončana priznanja, pehare i medalje za osvojene rezultate u sportskom takmičenju pobjednicima su dodijelili načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car, predsjednik IPA kluba Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon i predsjednica suda časti Vesna Bogović.

U svečanom dijelu obilježavanja „Dana policije 2017.“, nakon hrvatske himne i odane počasti minutom šutnje za sve stradale i umrle pripadnike MUP-a, okupljenima se u sali restorana KTC-a obratili su se predsjednik Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon i načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car koji su prisutnima pripadnicima MUP-a čestitali "Dan policije". Načelnik Darko Car istaknuo kako je ponosan što su se  proslavi odazvali i umirovljenici.

Tijekom obraćanja prisutnima načelnik policijske uprave Darko Car predsjedniku RK kluba Hrvatsko zagorje Stjepanu Šalamon uručio je ključeve putničkog kombi vozila Peugeot Boxer kojeg policijska uprava donira klubu koji broji preko 550 članova. Nakon riječi zahvale predsjednik kluba istaknuo je kako svi koji pripadaju IPA klubu Hrvatsko zagorje trebaju biti ponosni na ovaj klub zbog transparentnog načina poslovanja što se vidi i u tome što je to jedini klub u Europi i u okruženju koji od sada u svojem voznom parku ima dva putnička kombi vozila koji stoje na raspolaganju članovima kluba.

Svečanom dijelu obilježavanja "Dana policije" bili su prisutni i zamjenik načelnika PU Robert Pavić, voditelji službi iz PU, načelnici postaja, drugi rukovoditelji svih razina te kao gosti iz Ministarstva pravosuđa odazvali su se upravitelj zatvora Zagreb Damir Ćumpek, načelnik zatvora Anto Aščić i pomoćnik načelnika Mijat Pranjić. I ove godine na svečano obilježavanje "Dana policije" odazvala se i Božena Zubić, supruga pokojnog Branka Zubić-Ćupa u čije ime se odigrava memorijalni nogometni turnir.

Druženje članova IPA i ostalih pripadnika MUP-a trajao je do večernjih sati uz poznatu krilaticu „Servo per amikeco“ – (služiti kroz prijateljstvo) uz poruku, vidimo se i naredne godine!

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje još jednom se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način doprinijeli u organizaciji i realizaciji programa obilježavanja „Dana policije“, a isto tako se zahvaljuje na velikom odazivu članstva IPA i drugih pripadnika MUP-a.

 

 

 

 

 

 

jordan Sneakers | 【国内4月24日発売予定】ナイキ ウィメンズ エア アクア リフト 全2色 - スニーカーウォーズ Hitovi: 2388

Kontakt podaci

IPA Hrvatsko zagorje

Adresa: Matije Gupca 53, 49210 Zabok
OIB 37688614365
MB 1483854
ŽIRO RAČUN: IBAN: HR4323400091110716482, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnička cesta 50, 1000 Zagreb (RH)
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Facebook

Brojač posjeta

0394623
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Sveukupno
49
87
406
3064
394623

Online (15 minutes ago):6
6 guests

Your IP:3.239.117.1