SKUPŠTINA RK IPA HRVATSKO ZAGORJE

P O Z I V

NA SKUPŠTINU IPA KLUBA HRVATSKO ZAGORJE

            Pozivamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje da se odazovu na redovnu izvještajnu skupštinu koja će se održati dana 23. ožujka 2018. godine (petak) s početkom u 18,00 sati u prostorijama restorana KTC Zabok.

Dnevni red:

  1. Izvješće Upravnog i Nadzornog odbora te Suda časti
  2. Financijsko izvješće za 2017. godinu
  3. Prijedlog aktivnosti za 2018. godinu
  4. Razno

Svoj dolazak članovi mogu najaviti (nije uvjet dolaska) Zlatku Štajduhar na broj telefona 098/807-553 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

            Članovima kluba smatraju se i oni koji su potpisali pristupnice, a još im nisu uručene iskaznice jer su u izradi.         

            Servo per amikeco!

 

 

 

 

ČLANARINA I ČLANSKE ISKAZNICE 2018.

Poštovani članovi RK IPA Hrvatsko zagorje,

Obavještavamo vas da su izrađene nove iskaznice za 2018. godinu za članove regionalnog kluba IPA Hrvatsko-zagorje koje će se podijeliti u narednom razdoblju.

Koristimo priliku da vas obavijestimo kako je Upravni odbor Hrvatske sekcije u rujnu mjesecu 2017. godine odnio Odluku o promjeni visine članarine u IPA s dosadašnjih 120,00 na 150,00 kn. Dakle, u narednom razdoblju članarina kod učlanjenja i redovna članarina iznosit će 150,00 kn godišnje.

Sukladno tome izvršit će se administrativna promjena za članove IPA Hrvatsko zagorje kojima se članarina usteže obustavom na plaći trajnim nalogom u iznosu od 10,00 kn mjesečno na 12,50 kn mjesečno. Svi oni koji iz određenih razloga žele povući suglasnost za naplatu članarine putem obustave od plaće dužni su to pisanim zahtjevom zatražiti od ovog kluba zaključno s 20. siječnja 2018. godine.

Prilikom dostave članskih iskaznica upoznat ćemo vas sa do sada ugovorenim pogodnostima za članove IPA kako i s planiranim aktivnostima tijekom 2018. godine.

Upravni odbor

SPOMENIK POGINULIM POLICAJCIMA

Policajci PU krapinsko-zagorske; Vlado Kolar, Dragutin Ljubić, Nikola Markovina, Danijel Puhek, Tomica Stubičar i Vladimir Tomašić tijekom Domovinskog rata svoje su živote dali u obrani suvereniteta Republike Hrvatske. U znak zahvale i sjećanja na njihovu žrtvu uoči "Dana policije 2017." kod zgrade PU krapinsko-zagorske svečano je otkriven spomenik u spomen poginulim kolegama. Uz članove obitelji poginulih policajaca, mnogobrojne kolegice i kolege policajce, uzvanike i goste spomenik je otkrio ministar unutarnjih poslova, gosp. Davor Božinović. Otkrivanju spomenika nazočili su i glavni ravnatelj policije Nikola Milina, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, saborski zastupnik Žarko Tušek, bivši "ratni" ministar policije Ivan Jarnjak, aktualni načelnik PU krapinsko-zagorske Darko Car i načelnik PU Bjelovarsko-bilogorske Jakob Bukvić koji je bio idejni začetnik prijedloga izgradnje spomenika u vrijeme dok je u prethodnom mandatu bio načelnik PU krapinsko-zagorske.

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje sudjelovao je u financiranju dijela troškova izgradnje spomenika, a predsjednik kluba Stjepan Šalamon i osobno je sudjelovao u idejnim rješenjima prilikom izgradnje istog.

Međunarodno policijski udruženje, Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje uključivanjem u ovaj projekt dao je pijetet poginulim kolegama koji bi zasigurno, da su živi, bili članovi ovog velikog kluba.

Spomenik je blagoslovio vojni ordinarij msgr. Jure Bogdan, koji je prethodno služio svečanu misu za poginule u župnoj crkvi u Zaboku.

 

 SPOM8

View the embedded image gallery online at:
http://www.ipa-zagorje.hr/index.php/aktualno#sigProIdb1be192e0f

RASKID UGOVORA SA AQUA VIVAE - KRAPINSKE TOPLICE

Obavještavno članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagojre da je došlo do prestanka važenja ugovora s tvrtkom Aqua Vivae Krapinske Toplice, a vezano za korištenje bazenskog kompleksa Krapinske Toplice. Naime, tvrtka Aqua Vivae htjela je povisiti cijenu s 30,00 na 50,00 kn za dnevne karte  uz uvjet da klub unaprijed otkupi stanoviti broj ulaznica za potrebe svojeg članstva.

S obzirom da se radilo o jednostranoj promjeni ugovorenih uvjeta Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje nije pristao na nove uvjete te je došlo do raskida ugovora.

 

Upravni odobr

 

 

CROATIA OSIGURANJE - 35% POPUSTA ZA ČLANOVE IPA

Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko-zagorje da je sklopljen ugovor o poslovnoj suradnji između Croatia osiguranja d.d. i Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje kojim su ugovoreni popusti za članove:

- 35% komercijalnog popusta kod obaveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za sve police kojima je ugovaratelj IPA Hrvatsko zagorje, a članovi osiguranici i obaveznici plaćanja

- do 35% popusta za sve ostale police ovisno o broju ugovorenih dopunskih kasko pokrića i dobi osiguranika

- do 25% popusta za kasko osiguranje

- 58% popusta kod osiguranja nezgode

- do 40% popusta za osiguranje CROATIA imovina za produženja i prerade, a do 30% za nove ugovaratelje

Prilikom sklapanja police osiguranja član IPA kluba Hrvatsko zagorje dužan se je identificirati s VAŽEĆOM iskaznicom IPA za tekuću godinu i osobnom iskaznicom, a osiguratelj će u policu upisati indikator koji povezuje osiguranika sa sklopljenim Ugovorom.

Police osiguranja po ugovorenim uvjetima moći će sklopiti i članovi uže obitelji ali će kod sklapanja police trebati dokazati poveznicu između člana kluba i sebe.

Ovo je još jedan korak kojim vodstvo IPA kluba Hrvatsko zagorje svojim članovima želi osigurati određene proizvode po povlaštenim uvjetima, a što postižemo zahvaljujući upornosti čelništva kluba.

U nastavku se nalazi popis prodajnih mjesta Croatia osiguranja na kojima se police mogu ugovoriti.

 

 

 

RASKID UGOVORA S TVRTKOM TRGOCENTAR

Obavještavamo članove Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje da je tijekom lipnja mjeseca 2017. godine došlo do jednostranog raskida Ugovora o poslovnoj suradnji između Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje i tvrtke Trgocentar Zabok. Ugovor je otkazan od strane Trgocentra koji je na taj način prestao biti partner u provođenju projekata i aktivnosti IPA kluba, a odgovorne osobe tvrtke, sukladno odredbama Ugovora i Statuta, prestale su biti naši počasni članovi.

 Upravni odbor

500-ti ČLAN IPA HRVATSKO ZAGORJE

Dana 27. ožujka 2017. godine Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje primio je 500-tu pristupnicu za učlanjenje u klub. To je simboličan broj ali i znak koji puno govori o ovom klubu. 500-ti član tako je postala Anica Tušek iz Službe policije PU krapinsko-zagorske, koja je u službi Ministarstva unutarnjih poslova od 1992. godine. U protekle dvije godine klub je učlanio nova 173 člana što jasno govori o aktivnostima novog vodstva kluba. Povećanje broja novih članova očito je bio i odraz provedene revizije članstva te isključenja i brisanja iz evidencije nekih članova.

Iako se radi o velikim obavezama s dosta odricanja postoji jedno veliko zadovoljstvo jer članovi prepoznaju da se nešto pozitivno događa u ovom klubu. Ova magična brojka bio je jedan od ciljeva predsjednika kluba Stjepana Šalamon zato prijemom 500-te pristupnice nije mogao sakriti zadovoljstvo i široki osmjeh na licu, ali s porukom IDEMO DALJE.

Zato, oni koji ispunjavaju uvjete (pripadnici MUP-a), a još uvijek nisu članovi, dobrodošli u Regionalni klub Hrvatsko zagorje.

 

 

GRAWE OSIGURANJE - 25% ZA ČLANOVE IPA

     Obavještavamo sve članove IPA da je Regionalni klub IPA Hrvatsko-zagorje sklopio ugovor o poslovnoj suradnji s osiguravajućom kućom GRAWE HRVATSKA d.d. kojim ugovorom se aktivnim članovima IPA i članovima njihove uže obitelji daju vanredne pogodnosti (dodatan popust od 25 % na važeći bonus kod autoosiguranja i dr.), omogućava obročna otplata obustavom od plaće (do 10 rata), za umirovljene članove obročna otplata putem trajnog naloga banke i druge pogodnosti kod ostalih vrsta osiguranja.

Članovi svoj status dokazuju važećom članskom iskaznicom IPA (iskaznica za prethodnu godinu vrijedi do podijele novih iskaznica, odnosno najkasnije do 15. ožujka tekuće godine), a novim članovima koji još nemaju iskaznice izdavat će se potvrde. Pripadnost članstva užoj obitelji dokazivat će se usporedbom osobnih iskaznica ili na drugi način.

Članovi IPA Hrvatsko zagorje, zaposleni u MUP-u, koji se odluče na obročno plaćanje putem obustave od plaće prilikom sklapanja police potpisat će izjavu o ispunjavanju uvjeta za obročnu otplatu putem plaće temeljem koje će im se staviti administrativna zabrana na plaću. Obročnu otplatu preko plaće i trajnog naloga preko banke mogu sklopiti samo platežno sposobni članovi. Po ugovorenim uvjetima svi članovi IPA police mogu plaćati gotovinskim te kartičnim plaćanjem.

Dodatne informacije oko svih ugovorenih pogodnosti kod osiguranja (autoosiguranje, kasko, osiguranje života i imovine te zdravstveno osiguranje) mogu se dobiti u poslovnici Grawe osiguranja u Zaboku, Trg J.B. Tita 13 ili putem telefona 049/500-372, mob. 095/367-0551 (tražiti Draženku) ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Napominje se kako za sklapanje bilo kakve police osiguranja kod Grawe Hrvatska d.d. ne treba dolaziti u poslovnicu već će njihovi predstavnici prodaje osobno to odraditi na terenu.

  

IPA ZAGORJE KUPILA PUTNIČKI KOMBI

Regionalni klub IPA Hrvatsko-zagorje sukladno planu rada ali i sukladno danom obećanju svojim članovima kupio je putnički kombi automobil marke Peugeot Expert s osam sjedala. Automobil će se koristiti za potrebe članstva i odlaska na razna druženja, sportske i druge susrete u zemlji i inozemstvu.

Ovo je prvo vozilo koje je kupljeno i registrirano u vlasništvo nekog regionalnog kluba u RH. Opremljeno je ful opremom (dvozonska klima, posebno klimatizacija zadnjeg prostora, pakring senzori, električni podizači, zatmanjena stakla, el. sklopivi retrovizori, podešavanje sjedala, multifunkcijske ručice za upravljanje tempomatom i radio uređajem i dr.).

Prema odluci Upravnog odbora kombi vozilo na trošak IPA kluba može koristiti najmanje šest (6) članova IPA kluba do ukupno 2500 km godišnje po pojedinim aktivnostima (nogometaši, planinari, rekreativci, skijaši, kuglaši i dr.). Ukoliko u nekim aktivnostima sudjeluje manji broj članova onda članovi vozilo mogu koristiti na vlastiti trošak opet do određene kilometraže za pojedine aktivnosti. Aktivnosti članova IPA kluba- korisnika vozila moraju biti povezane s interesima i aktivnostima IPA kluba.

Upravni odbor može iznimno odobriti korištenje vozila na trošak kluba iznimno i za manji broj učesnika ali samo u situacijama kada je manji broj učesnika opravdan i kao takav prihvatljiv, odnosno u interesu kluba.

Vozilo IPA kluba Hrvatsko zagorje nije namjenjeno za iznajmljivanje drugim pravnim ili fizičkim osobama za provođenje njihovih aktivnosti.

Članovi Upravnog odbora mogu vozilo koristiti na trošak kluba neovisno o broju članova kada obavljaju poslove i aktivnosti za potrebe kluba.

Hvala svima koji su sudjelovali u financiranju ovog projekta, a to su uglavnom počasni članovi i jedan dio privatnog sektora koji je prepoznao potrebu pomoći IPA klubu Zagorje koji broji više od 500 članova.

 

 

 

 

 

Kontakt podaci

IPA Hrvatsko zagorje

Adresa: Matije Gupca 53, 49210 Zabok
OIB 37688614365
MB 1483854
ŽIRO RAČUN: IBAN: HR4323400091110716482, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnička cesta 50, 1000 Zagreb (RH)
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Facebook

Brojač posjeta

0078889
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Sveukupno
5
67
192
1161
78889

Online (15 minutes ago):4
4 guests

Your IP:54.162.227.37