SVEČANO I SPORTSKO OBILJEŽAVANJE "DANA POLICIJE 2017."

Međunarodno policijsko udruženje (International police associoation), Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje u suradnji s Policijskom upravom krapinsko-zagorskom te uz potporu Nacionalnog sindikata policije i Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a u sklopu aktivnosti povodom obilježavanja "Dana policije 2017." i njezinog zaštitnika Svetog Mihovila organizirali su sportske susrete zaposlenika PU krapinsko-zagorske u malom nogometu, gađanju zračnom puškom, pikadu te u igranju belota. Malonogometni turnir od ove godine odigrava se kao memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“ u spomen na prerano preminulog kolegu koji se cijeli život bavio sportom.

Sportski susreti održani su u Zaboku, u novoj sportskoj dvorani te u prostorijama trgovačkog centra KTC Zabok.

Nogometnim ekipama iz ustrojstvenih jedinica PU krapinsko-zagorske pridružila se ekipa pravosudne policije Ministarstva pravosuđa, pod vodstvom Gorana Zubić, a koji su bili gosti organizatorima.

U sportskom takmičenju postignuti su slijedeći rezultati, (po redoslijedu rezultata):

MALONOGMETNI TURNIR (I. memorijalni turnir „Branko Zubić – Ćup“)

 1. PGP Macelj
 2. Postaja prometne policije Krapina
 3. IJP Zlatar

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (MUŠKI)

 1. Mladen Staniša - PU KZ
 2. Dejan Mladenović - umirovljenik
 3. Zvonimir Kišur - umirovljenik

PIKADO (MUŠKI)

 1. Vjeko Vinsko - umirovljenik
 2. Ivan Gudan - umirovljenik
 3. Damir Grah - PP Zabok

GAĐANJE ZRAČNOM PUŠKOM (ŽENE)

 1. Dragica Šilipetar - IJP Zlatar
 2. Maja Posilović- PP Krapina
 3. Kristina Stančić - PP Krapina

PIKADO (ŽENE)

 1. Maja Posilović - PP Krpina i Ljiljana Osredečki - umirovljenica (isti broj bodova)
 2. Martina Kontrec – PP Klanjec
 3. Katarina Rihtar - PP Klanjec

 "BELOT" (MJEŠOVITO)

 1. Mihelja - Tušak
 2. Gorički - Fišter
 3. Valjavec - Kašić

Zlatna, srebrna i brončana priznanja za osvojene rezultate u sportskom takmičenju dodijelili su predsjednik IPA kluba Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon, zamjenik predsjednika Nenad Županić, predsjednica suda časti Vesna Bogović i rizničarka Ivanka Hrastinski.

U svečanom dijelu obilježavanja „Dana policije 2017.“, nakon hrvatske himne i odane počasti minutom šutnje za sve stradale i umrle pripadnike MUP-a, okupljenima se u sali restorana KTC-a obratio predsjednik Regionalnog kluba IPA Hrvatsko zagorje Stjepan Šalamon koji je svim prisutnim ali i ostalim zaposlenicima MUP-a te umirovljenicima MUP-a čestitao "Dan policije" u ime IPA kluba Hrvatsko zagorje, IPA Hrvatske sekcije i u ime novog načelnika PU krapinsko-zagorske Darka Car. Pri tome predsjednik je istaknuo kako je ponosan što se  proslavi "Dana policije" odazvao tako veliki broj pripadnika MUP-a, među kojima i stanovit broj bivših djelatnika-umirovljenika. Tijekom obraćanja predsjednik kluba pozdravio je prisutne goste iz javnog i privatnog sektora pri čemu je zahvalio svima koji su doprinijeli na bilo koji način kako bi se „Dan policije“ mogao proslaviti na dostojanstven način.

Potom se prisutnima obratio gradonačelnik grada Zaboka Ivan Hanžek te zamjenik župana Krapinsko-zagorske županije Anđelko Ferek-Jambrek koji su svima čestitali „Dan policije“ i u prigodnom govoru osvrnuli se težak i odgovoran posao policije.

Druženje pripadnika MUP-a trajao je do kasnih večernjih sati uz poznatu krilaticu „Servo per amikeco“ – (služiti kroz prijateljstvo) uz poruku, vidimo se i naredne godine!

Regionalni klub IPA Hrvatsko zagorje još jednom se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način doprinijeli u organizaciji i realizaciji programa obilježavanja „Dana policije“, a isto tako se zahvaljuje na velikom odazivu članstva IPA i drugih pripadnika MUP-a.

 

EKIPA BELOTA

PIKADO

PREDSJEDNIK KLUBA U PRIGODNOM GOVORU

POBJEDNIČKA EKIPA TURNIRA "BRANKO ZUBIĆ-ĆUP"

 

Hitovi: 511

Kontakt podaci

IPA Hrvatsko zagorje

Adresa: Matije Gupca 53, 49210 Zabok
OIB 37688614365
MB 1483854
ŽIRO RAČUN: IBAN: HR4323400091110716482, PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d., Radnička cesta 50, 1000 Zagreb (RH)
SWIFT CODE: PBZGHR2X

 

Facebook

Brojač posjeta

0102504
Danas
Jučer
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Sveukupno
159
143
1225
3541
102504

Online (15 minutes ago):18
18 guests

Your IP:34.229.194.198